Shadows of the Damned: Hella Remastered виходить у жовтні

Студія Grasshopper Archives представила новий трейлер перевидання Shadows of the Damned і оголосила дату виходу гри. Це пригодницький екшен про героя, який намагається викрасти з глибин пекла свою кохану, знищуючи попутно натовпи демонів. Гра ніколи не була популярною, але завдяки суміші похмурої атмосфери, божевілля та рок-музики здобула певне визнання у деяких геймерів. На чолі розробки стояли відомі японські геймдизайнери Гоїчі Суда (Goichi Suda) і Сіндзі Мікамі (Shinji Mikami), а музику до гри писав Акіра Ямаока (Akira Yamaoka).

Оригінальна Shadows of the Damned вийшла у 2011 році на старих консолях та ніколи не з'являлася у версії для PC. Перевидання Hella Remastered з'явиться на всіх актуальних платформах, включно з PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch та PC. Гра отримає невелике покращення графіки та новий контент. У перевиданні з'являться додаткові костюми та режим «Нова гра +».

Системні вимоги у комп'ютерної версії дуже скромні. У рекомендованих вказана система на базі процесора Intel Core i5-6700 або AMD Ryzen 5 1500X, 16 гігабайтів пам'яті, відеокарта рівня GeForce GTX 960 та 5 гігабайтів вільного місця на накопичувачі для встановлення.

Реліз Shadows of the Damned: Hella Remastered відбудеться 31 жовтня.

Обговорити в форумі (коментарів: 4)

Всі новини за 24.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: