GSC Game World знову перенесла дату релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Українська студія GSC Game World вирішила вкотре перенести дату виходу багатоочікуваного шутера S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Раніше розробники планували випустити його п'ятого вересня, але тепер офіційною датою релізу вказується 20 листопада цього року. Додаткові два місяці підуть на доопрацювання гри та усунення «несподіваних аномалій».

Heart of Chornobyl

«Реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля відбудеться 20 листопада 2024 року, змістившись з раніше запланованої дати 5 вересня 2024 року. Знаємо, що ви могли стомитися від очікування, тому щиро цінуємо ваше терпіння. Ці два додаткові місяці дадуть нам можливість виправити більше "несподіваних аномалій" (або просто "багів", як їх ще називають)», — розповідає GSC Game World.

Окрім того, розробники обіцяють найближчим часом поділитися додатковими подробицями про проєкт: «Аби ви теж змогли зануритися в гру та побачити, що на вас чекає в Зоні, ми анонсуємо показ відео "S.T.A.L.K.E.R. 2 Developer Deep Dive", яке вийде на медіамайданчиках Xbox 12 серпня». Серед іншого в ньому геймерам продемонструють проходження одного з квестів.

В українському Steam оформити попереднє замовлення на стандартне видання S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl можна за 895 гривень, а версії Deluxe та Ultimate Edition обійдуться відповідно у 1199 та 1599 гривень.

Обговорити в форумі (коментарів: 124)

Всі новини за 25.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: