Розробники Marvel Rivals випустили новий яскравий трейлер

Опубліковано новий трейлер багатокористувацького шутера Marvel Rivals від китайської NetEase Games. Гра запропонує PvP-битви з можливістю грати за безліч відомих героїв із всесвіту Marvel. За першими демонстраціями ігрового процесу поки це все дуже нагадує клон Overwatch.

Marvel Rivals

Гра виконана в мультяшній візуальній стилістиці. А новий кінематографічний трейлер взагалі нагадує аніме. Це динамічний і надзвичайно яскравий ролик, у якому різні герої Marvel протистоять лиходію на ім'я Доктор Дум.

Також днями на каналі гри вийшли ролики, які демонструють ігровий процес і різні здібності Адама Ворлока і Венома.

М'яко кажучи, гра не дуже вражає. Враження, що Marvel Rivals орієнтована виключно на підліткову аудиторію. Але гра поширюватиметься за умовно-безплатною моделлю й експлуатує популярний всесвіт. Тому проєкт вже привернув велику аудиторію. 23 липня стартувало бета-тестування, і згідно зі статистикою SteamDB піковий онлайн за ці кілька днів перевищив 50 тисяч одночасних гравців.

Дата виходу фінальної версії Marvel Rivals поки не озвучена, але ймовірно реліз відбудеться найближчим часом. Крім PC гра також стартує на PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Всі новини за 26.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: