У трейлері Hunt: Showdown 1896 показали нову гірську локацію

Днями ми писали про масштабне оновлення для Hunt: Showdown, після якого гра перейде на новішу версію рушія CryEngine 5.11 з покращеною графікою та звуком. Також вона змінить назву на Hunt: Showdown 1896, що ознаменує новий етап розвитку проєкту.

Тепер вийшов трейлер, який демонструє нову локацію. Після того як скверна на болотах Луїзіани була переможена, з'явилася нова зона зараження на півночі Америки. Нова карта під назвою «Ущелина Маммона» відправляє нас у гірську місцевість. Це абсолютно новий біом із новим типом ландшафту та великими перепадами висот. Тобто зміниться не тільки візуальний стиль гри, це вплине на тактику і стратегію гравців. І все це має дуже красивий і реалістичний вигляд завдяки рушію CryEngine.

Оновлення буде безплатним для всіх власників оригінальної гри. Нова версія Hunt: Showdown 1896 працюватиме тільки на консолях нового покоління PlayStation 5 та Xbox Series, ну і звичайно на PC. Комп'ютерна версія перейде на рендеринг в API DirectX 12, зростуть системні вимоги. Зараз в описі на сторінці Steam для Full HD рекомендуються відеокарти рівня GeForce RTX 2060 Super або Radeon 6600 XT.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 26.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: