Remnant II незабаром отримає третє велике доповнення The Dark Horizon

Виповнився рік кооперативному екшену Remnant II. Цей проєкт студії Gunfire Games вийшов 25 липня 2023 року і швидко став популярним. Продовження не найвідомішої гри продалося тиражем понад мільйон копій за перші чотири дні, також вона змогла досягти пікового онлайну в 110 тисяч одночасних гравців у Steam. Протягом року для Remnant II вийшло два великих доповнення, які розширювали та доповнювали основну пригоду. На честь річниці розробники згадали про обіцяне трете DLC під назвою The Dark Horizon.

Remnant II

Раніше автори планували представити The Dark Horizon протягом першого ігрового року, але в підсумку трохи відклали його. Під час роботи над DLC з'ясувалося, що воно стане найбільшим і наймасштабнішим. Воно не тільки додасть нові локації та нових ворогів, а й новий ігровий режим та нову систему прогресу. The Dark Horizon стане останнім великим DLC для гри, після нього великих оновлень контенту вже не буде.

Remnant II

В офіційному повідомленні розробники подякували гравцям за підтримку і пообіцяли більше подробиць про The Dark Horizon у найближчому майбутньому. Саме доповнення надійде в продаж у вересні.

Джерело:
Steam

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 27.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: