Оголошено дату виходу та системні вимоги Harry Potter: Quidditch Champions

Warner Bros. представила новий трейлер гри Harry Potter: Quidditch Champions про спортивні змагання в квідич на літаючих мітлах. Цей вигаданий вид спорту добре знайомий фанатам чарівного всесвіту «Гаррі Поттера», і тепер вони зможуть особисто взяти участь у незвичайних змаганнях. Гра створюється командою Unbroken Studios і ніяк не пов'язана з популярною рольовою грою Hogwarts Legacy від Avalanche Software.

У Harry Potter: Quidditch Champions буде сингловий режим кар'єри та онлайновий змагальний режим. Серед ігрових персонажів будуть знайомі за книжками та фільмами герої, але також буде можливість створити й налаштувати свого унікального персонажа.

Гра стартує 3 вересня поточного року. Вона буде доступною на PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch і на PC (у Steam та Epic Games Store). Harry Potter: Quidditch Champions вийде в стандартному виданні та у версії Deluxe, де покупці отримають додаткові набори факультетів і 2000 ігрового золота. Усі, хто зробить попереднє замовлення, також отримають унікальний скін для своєї мітли.

У Steam вже з'явилися системні вимоги гри. Для найпростіших налаштувань якості потрібен комп'ютер із процесором Intel Core i7-4790 або AMD Ryzen 5 1600X, 8 гігабайтів пам'яті та відеокарта рівня GeForce GTX 960 4GB, Radeon HD 7950 3GB або Intel Arc A380. Для високих налаштувань у Full HD рекомендують систему з Intel Core i5-8400 або AMD Ryzen 5 2600X, відеокарту рівня GeForce GTX 1060 3GB, Radeon R9 290X 4GB або Intel Arc A750. Гра підтримує DirectX 12. Для встановлення потрібно лише 15 гігабайтів вільного місця на накопичувачі.

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 30.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: