Avowed можуть відкласти на 2025 рік

З'явилася неофіційна інформація про можливу затримку в релізі гри Avowed. Це новий рольовий проєкт від Obsidian, який обіцяли випустити восени поточного року. Інформатори кажуть, що розробка йде за планом і з проєктом усе добре. Але в компанії Microsoft хочуть зробити паузу, щоб випустити гру в менш насичений період.

Зараз на осінь заплановано чотири великих RPG — Avowed, Kingdom Come Deliverance 2, Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 та Dragon Age: The Veilguard. Ймовірно, компанія Microsoft боїться конкуренції, що призведе до низьких продажів. При цьому не факт, що всі названі ігри дійсно вийдуть вчасно. Поки що жодна гра не отримала точної дати релізу, тож перенесення не виключені. Зокрема, є припущення про можливу затримку Bloodlines 2. Також гейм-директор Avowed раніше говорила, що команда впевнена в запуску гри цієї осені.

Події Avowed розвиваються в одному всесвіті з Pillars of Eternity, але замість класичної ізометричної RPG на нас чекає пригода від першої особи з продуманою бойовою системою, де ви комбінуєте різну зброю та магію. Гра буде не дуже масштабною, і самі автори порівнюють її тривалість з The Outer Worlds.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 02.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: