Оголошено дату виходу стратегії Sins of a Solar Empire II

Компанія Stardock Entertainment анонсувала реліз космічної стратегії Sins of a Solar Empire II. Це продовження відомої гри 2008 року в жанрі 4X стратегій. Гравцеві належить очолити одну з шести фракцій і боротися за домінування в галактиці.

Sins of a Solar Empire II

Нова частина повністю перейде в режим реального часу без тактичних ходів та стратегічного режиму. У будь-який момент можна масштабувати гру від боїв в окремому секторі до глобальної карти. Буде додано багато нових ігрових елементів і механік, які розширюють тактичну свободу. Кожна фракція має унікальні технології, юнітів і стартові умови. Ви будете керувати великою імперією і космічними флотами в масштабних битвах.

Гра перейшла на 64-бітний рушій, який вміє використовувати всі ядра та оперативну пам'ять для максимізації продуктивності. Додано мультиплеєр на 10 гравців. Буде підтримка модів.

Гра стартує 15 серпня. На сторінці в Steam уже з'явився опис системних вимог. Для мінімальних налаштувань буде достатньо системи з процесором Core i5 або AMD Ryzen 2000, 8 гігабайтів пам'яті та відеокарти рівня GeForce GTX 950. Для Full HD рекомендується система з процесором Intel Core i7 9-го покоління або AMD Ryzen 3000, 16 гігабайтів пам'яті та відеокарта рівня GeForce 1060. Гра буде підтримувати DirectX 11. Для встановлення знадобиться лише 20 гігабайтів на диску.

Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Всі новини за 02.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: