Стратегія Stormgate від вихідців із Blizzard отримує погані відгуки

У сервісі Steam в ранньому доступі стартувала стратегія Stormgate. Це проєкт компанії Frost Giant Studios, яка заснована вихідцями з Blizzard. І Stormgate рекламували як стратегію нового покоління від творців StarCraft. Проте при зовнішній візуальній схожості гравцям нова стратегія не дуже сподобалася.

Stormgate

Судячи з відгуків перших гравців, у Stormgate є певний потенціал, і гра дійсно нагадує StarCraft. При цьому вона є унікальним міксом з наукової фантастики та фентезі. Але сюжетна кампанія явно недопрацьована і незбалансована, а також багато технічних проблем. В основі гри сучасний технологічний рушій Engine Unreal 5, але всі скаржаться на огидну оптимізацію при посередній графіці. Серед плюсів згадують наявність кооперативного та мережевого режимів. За підсумками перших днів користувацький рейтинг гри склав скромні 59%, а піковий онлайн виявився меншим за п'ять тисяч осіб.

Але для гри не все втрачено. Зараз вона доступна покупцям спеціального раннього доступу. Загальний ранній доступ на безоплатній основі стартує 13 серпня, і далі гра поширюватиметься за умовно-безоплатною моделлю. Отже, певну аудиторію Stormgate у будь-якому разі приверне. Також гра на початку свого шляху. Автори одразу попереджають, що вони не реалізували всі свої ідеї та ранній доступ триватиме близько року. Протягом цього часу гра отримуватиме нові місії та нових героїв, нові ігрові режими. Тож цілісний проєкт із повноцінною сюжетною кампанією гравці отримають лише у фінальній версії.

Обговорити в форумі (коментарів: 17)

Всі новини за 02.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: