З'явилася велика демонстрація Gothic Remake

У рамках трансляції THQ Nordic Digital Showcase 2024 представлено велике відео з демонстрацією ігрового світу та особливостей ремейка першої Gothic. Проєкт створюється студією Alkimia Interactive без участі команди, відповідальної за оригінальну серію. Нові розробники з повагою ставляться до оригіналу 2001 року і намагаються не розчарувати фанатів.

Gothic 1 Remake

У Gothic 1 Remake обіцяють розширити та поглибити ігровий світ, зробити його більш імерсивним. Зокрема, буде доопрацьована бойова система, система крафту і розпорядок дня у звичайних NPC. Гра збереже оригінальну похмуру атмосферу і сюжет. Події відбуваються у місцевості з копальнями, оточеній магічним куполом, де ув'язнені видобувають магічну руду для короля Рабара. Каторжники підіймають повстання і частково захоплюють владу. І тут утворюється кілька протиборчих фракцій. Ми граємо за безіменного ув'язненого, який має вирішити долю цього місця. А також нам доведеться зіткнутися з демоном, якого намагаються пробудити послідовники місцевого культу.

Гра створюється на сучасному рушії Unreal Engine 5, що означає високі системні вимоги. Точної дати релізу у нової Gothic поки немає. Ремейк вийде на PC, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Обговорити в форумі (коментарів: 23)

Всі новини за 03.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: