Вийшов видовищний трейлер шутера Delta Force: Hawk Ops. Виглядає не гірше за Battlefield

Team Jade та TiMi Studio Group (дочірні підрозділи Tencent) представили новий трейлер багатокористувацької гри Delta Force: Hawk Ops. Це мілітарі-шутер на рушії Unreal Engine 5, який отримає кілька режимів PvP та PvE. Гра поширюватиметься за умовно-безплатною моделлю, і незабаром стартує альфа-тестування проєкту.

Новий трейлер присвячений режиму Havoc Warfare, який нагадує битви в Battlefield. Режим передбачає битви 32x32 за контроль над стратегічними точками на великих картах за участю наземної, морської та повітряної техніки. В альфа-тестуванні буде представлено дві карти для режиму Havoc Warfare. Ролик радує насиченими перестрілками, яскравими вибухами та оточенням, яке можна руйнувати. І все це дуже нагадує ігри серії Battlefield.

Також під час альфа-тесту гравці зможуть випробувати режим Hazard Operations у жанрі extraction-шутер. Загони по три бійці висаджуються на карті, шукають спорядження та намагаються вибратися живими з небезпечної зони. Запросити доступ до тестування можна через сторінку гри в Steam.

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 05.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: