Valve приписують роботу над проєктом White Sands у всесвіті Half-Life

Відомо, що компанія Valve зараз працює над багатокористувацьким геройським екшеном Deadlock у стилі Overwatch. Але це може бути не єдиний проєкт у розробці. У Мережі з'явилися чутки щодо нового проєкту під кодовою назвою White Sands. Зокрема, інсайдер і датаймайнер Tyler McVicker стверджує, що знайшов згадку проєкту HLX, який в інших джерелах називають White Sands. І в цьому проєкті будуть використовуватися елементи із серії Half-Life, наприклад, роз'єм для заряду костюма HEV. Це не гра для VR, тобто проєкт не буде продовженням Half-Life: Alyx.

Звісно, є спокуса оголосити новий секретний проєкт Half-Life 3. Однак це не перший і не останній слух про розробку третьої частини. Більше шансів, що Valve націлена на якийсь побічний проєкт у цьому всесвіті на кшталт Half-Life: Alyx. Доречі з моменту виходу згаданої гри вже минуло чотири роки, і команда, яка має досвід роботи зі світом Half-Life, може бути причетною до розробки White Sands.

Поки ж найближчим проєктом Valve має стати екшен Deadlock. Але навіть відносно цього проєкту компанія зберігає повне мовчання, хоча вже є скриншоти та короткі ролики з першого закритого альфа-тесту.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Всі новини за 06.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: