Гра Atlas Fallen отримала масштабне оновлення Reign of Sand

Розробники Atlas Fallen намагаються перезапустити гру, внісши багато виправлень із новим масштабним оновленням. Рік тому Deck13 та Focus Entertainment представили рольовий екшен Atlas Fallen зі стрімким геймплеєм, видовищними битвами, але порожнім ігровим світом. Гра отримала прохолодний прийом і явно не виправдала очікувань творців. Але вони не кинули проєкт й намагаються вдихнути в нього нове життя.

Після оновлення гра змінює назву на Atlas Fallen: Reign of Sand Edition. Заявлено, що це найповніша версія, яка розрахована на одиночне або кооперативне проходження. Додано нові механіки та нові сили, які зроблять битви ще більш видовищними та напруженими. У світ додані нові розломи та випробування. З'являться нові монстри й боси. Внесено зміни в систему прокачування. Також у гру додано режим «Нова гра +» і новий рівень складності.

Такий перезапуск поки не призвів до різкого зростання інтересу до гри. Піковий онлайн у грі піднявся лише до 250 осіб. Але більшість останніх відгуків уже позитивні, раніше гра мала змішані оцінки та невисокий рейтинг.

Оновлення до версії Reign of Sand Edition буде безплатним для всіх власників оригінальної гри. А новачки можуть придбати її зі знижкою в 50% до 13 серпня.

Обговорити в форумі (коментарів: 1)

Всі новини за 07.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: