Опубліковано фінальний трейлер Black Myth: Wukong

Китайська студія Game Science представила фінальний трейлер гри Black Myth: Wukong. Це рольовий екшен, натхненний серією Souls, але присвячений китайській міфології. Гра заснована на класичному творі китайської літератури «Подорож на Захід» і розповідає про пригоди Короля мавп, який протистоїть фантастичним чарівним створінням.

У новому трейлері показали багато привабливих локацій та видовищних битв із різноманітними ворогами. Усе це має яскравий і красивий вигляд завдяки рушію Unreal Engine 5.

Black Myth: Wukong виходить 20 серпня на PC, PlayStation 5 і Xbox Series X/S. Уже офіційно оголошено, що гра пішла на золото, тобто розробка завершена і йде підготовка до релізу. У Steam опубліковані системні вимоги гри. В мінімальних вказані відеокарти GeForce GTX 1060 та Radeon RX 580. У рекомендованих для Full HD вказана система на базі процесорів Core i7-9700 або Ryzen 5 5500, 16 гігабайтів пам'яті та відеокарти рівня GeForce RTX 2060 або Radeon RX 5700 XT. Для встановлення гри знадобиться 130 гігабайтів на накопичувачі.

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Всі новини за 08.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: