Профіль Final Fantasy XVI у драйвері GeForce натякає на вихід гри на PC

Днями компанія Nvidia випустила новий драйвер для відеокарт GeForce Game Ready 560.81 WHQL, який був присвячений до виходу оновленої версії Hunt: Showdown 1896. Але уважні користувачі виявили в драйвері ще дещо цікаве — профіль для гри Final Fantasy XVI. Це остання частина легендарної серії Square Enix, яка рік тому вийшла на консолі Sony PlayStation 5.

Ймовірно, Nvidia готується до виходу комп'ютерної версії гри. Але Square Enix і Sony поки не робили ніяких анонсів з цього приводу. Чутки про можливий реліз ексклюзиву PlayStation на PC ходили давно, тим паче компанія зараз усі свої ігри намагається випустити й на цій платформі. Тепер зрозуміло, що Final Fantasy XVI точно вийде на PC до кінця поточного року. Перед релізом повноцінної гри можливий вихід демоверсії, як це було з Final Fantasy XVI. Можливо, саме на демоверсію орієнтований профіль у драйвері.

Final Fantasy XVI отримала високі оцінки від критиків і гравців, але за непрямими ознаками продажі не дуже високі. Гра стала більше схожою на екшен, стала похмурішою та епічнішою порівняно з минулими іграми. Оригінальна версія вийшла 22 червня минулого року та отримувала додатковий контент аж до весни поточного року.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 08.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: