Prince of Persia The Lost Crown вийшла в Steam

Компанія Ubisoft оголосила про вихід гри Prince of Persia The Lost Crown в ігровому магазині Steam. Пів року тому відбувся перший реліз гри в Ubisoft Store та на консолях. The Lost Crown серйозно відрізняється від попередніх ігор серії. Тепер це 2,5D платформер-метроїдванія, але з лютими боями, які так люблять фанати. Та й головний герой тепер воїн Саргон, а не принц. Загалом Lost Crown мала доволі простий і дешевий вигляд, але отримала хороші відгуки та стала приємним сюрпризом для багатьох гравців.

Тепер долучитися до Prince of Persia The Lost Crown можуть і користувачі Steam. Перші покупці задоволені, відгуки у гри хороші. Також до 22 серпня на гру діє знижка в 40%.

Зазначимо, що це не єдина гра за мотивами серії Prince of Persia. У травні також стартувала The Rogue Prince of Persia, яка взагалі виконана у вкрай простій мальованій стилістиці та нагадує дешеві інді-ігри. Цей проєкт виконаний у жанрі Roguelike і поки що перебуває в ранньому доступі. Але на подив гра отримала хороші відгуки, попри малий інтерес з боку широкої аудиторії.

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 09.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: