PlayStation 5 отримає ексклюзивний шутер із динозаврами Son and Bone

Студія Teamkill Media випустила трейлер із демонстрацією ігрового процесу Son and Bone. Це новий ексклюзив консолі Sony PlayStation 5, про який ви ймовірно нічого не чули. Згідно з описом, головний герой — шериф, який вистежує відомого бандита, але потрапляє в інопланетний світ, де правлять доісторичні монстри та динозаври.

Нам належить знищувати натовпи небезпечних ящерів, використовуючи вогнепальну зброю різних епох — від револьверів до ракетних установок. На гравців чекає велике розмаїття ворогів і можливість здолати величезного тиранозавра. Усе це супроводжується кривавими «м'ясними» добиваннями, інтенсивною механікою пересування зі стрибками по платформах та важкою музикою в якості фонового супроводу. Перед нами олдскульний адреналіновий шутер від першої особи, в якому багато «м'яса» та немає перезаряджання.

Трейлер має бадьорий вигляд, але помітно, що у візуальному та технічному плані це досить слабка гра, що дисонує зі звичним високим рівнем ексклюзивів PlayStation. Зазначимо, що наприкінці минулого року студія Teamkill Media випустила посередній хорор Quantum Error, який теж був ексклюзивом консолі Sony. Дата виходу нової гри поки не озвучена, але згадується, що вона з'явиться дуже скоро.

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Всі новини за 12.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: