Анонсовано гру Chernobylite 2: Exclusion Zone

Польська студія The Farm 51 анонсувала продовження гри Chernobylite 2021 року. Це атмосферна пригода у світі, який натхненний S.T.A.L.K.E.R. Гра була міксом шутера, виживання, стелсу та горору. По суті, це альтернативний погляд на знайомий сетинг зі своєю міфологією, де було більше містики та фантастики. Але гра сподобалася геймерам та отримала хороші відгуки.

Продовження отримало назву Chernobylite 2: Exclusion Zone і вийде наступного року. У трейлері нам демонструють багато нових і незвичайних локацій, а також вид від третьої особи. В описі згадано відкритий світ, крафтинг, управління базою і командою, а також нелінійну розповідь.

Візуально нова частина виглядає дуже яскравою, вона розгубила всю свою стилістику й атмосферу. Показані битви, стрільба і бойова система виглядають занадто аркадно. Якщо перша гра робила акцент на похмурій атмосфері та оповіданні, то Chernobylite 2: Exclusion Zone нагадує стандартне квітчасте виживання, яких зараз повнісінько в Steam. Можливо, розробники хотіли скористатися моментом та на хвилі інтересу до S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вирішили швидко представити гру в схожому сетингу.

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 13.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: