Sony підтвердила вихід ПК-версії Red Dead Redemption

Легендарний вестерн Red Dead Redemption незабаром стане доступний на персональних комп'ютерах. Про це стало відомо завдяки компанії Sony, яка згадала ПК-версію проєкту на сторінці гри в цифровому магазині PlayStation Store. Офіційних подробиць від самої Rockstar Games наразі не надходило.

Red Dead Redemption Remastered

Минулого року перевидання бойовика Red Dead Redemption стало доступним на ігрових консолях PlayStation 4 та Nintendo Switch. Видавець не поспішає ділитися подробицями про ПК-версію, але, судячи з даних Sony, вона отримає підтримку високої роздільної здатності та частоти кадрів, декількох дисплеїв й просторового об'ємного звуку. Найімовірніше, ПК-версія Red Dead Redemption буде офіційно представлена на виставці Gamescom 2024 (21-25 серпня).

Вестерн Red Dead Redemption дебютував на ігрових консолях PlayStation 3 і Xbox 360 у травні 2010 року. Гра зібрала високі оцінки як критиків, так і пересічних геймерів (95 балів на Metacritic при 9,0 User Score), а в жовтні 2018-го отримала приквел у формі Red Dead Redemption 2. Загальний тираж Red Dead Redemption на цей момент перевищив 25 мільйонів копій.

Джерело:
DSOGaming

Обговорити в форумі (коментарів: 21)

Всі новини за 13.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: