У свіжому трейлері S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl показали ігрові локації

GSC Game World продовжує ділитися подробицями про багатоочікуваний шутер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Сьогодні українська студія оприлюднила новий трейлер проєкту, присвячений світу та ігровим локаціям. Окрім того, днями розробники провели презентацію Developer Deep Dive, де геймерам показали проходження одного з сюжетних квестів.

S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl

Зона в S.T.A.L.K.E.R.2: Серце Чорнобиля — це безшовний відкритий світ де кожен куточок маж свою історію, що чекає на допитливих сталкерів. Розкрити всі секрети Зони за одне проходження це важке випробування.

Почати можна з окреслення кінцевої мети. Наприклад, відвідати всі локації. Від багнистих Боліт до зловісних вулиць Прип'яті — кожен регіон має свою неповторну атмосферу. Різні мешканці, різна архітектура та природа — нам вже кортить дізнатись який з регіонів стане вашим улюбленим.

Наприкінці минулого місяця GSC Game World оголосила про чергове перенесення виходу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Як офіційна дата релізу тепер вказується 20 листопада цього року. Оформити попереднє замовлення на стандартне видання в українському Steam можна за 895 гривень, а версії Deluxe і Ultimate Edition обійдуться відповідно в 1199 і 1599 гривень.

Обговорити в форумі (коментарів: 72)

Всі новини за 14.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: