Dragon Age: The Veilguard вийде в жовтні

Стала відома точна дата виходу рольової гри Dragon Age: The Veilguard. Її мали оголосити після презентації нового трейлера, але як це часто буває, дата спливла раніше означеного терміну. Фанати Dragon Age зможуть повернутися у фентезійний світ 31 жовтня поточного року.

Dragon Age: The Veilguard стане четвертою грою в серії. Сюжет нової гри продовжить події Dragon Age: Inquisition, і важлива роль тут відводиться магу Соласу. У грі буде реалізована нова динамічна бойова система з точним контролем усіх дій, але збережеться тактична пауза. Важливе значення відіграватимуть наші супутники. Автори обіцяють, що в кожного з них буде своя унікальна історія, свої проблеми та свій характер. Утім, гравці після перших демонстрацій не відчувають оптимізму, оскільки супутники та бойова система виглядають дивно.

Головний позитивний момент у новій Dragon Age: The Veilguard у тому, що вона дійсно вийде восени. На цей період раніше було заплановано чотири великих RPG. Дві з них, Avowed і Kingdom Come: Deliverance 2, уже офіційно перенесені на 2025 рік. Також під питанням реліз Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2, багато хто не вірить, що гру випустять у 2024 році.

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 15.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: