Новий трейлер Neo Berlin 2087 демонструє ігровий процес

Німецька студія Elysium Game опублікувала геймплейний трейлер гри Neo Berlin 2087. Це Action/RPG у футуристичному Берліні, який дуже нагадує Найт-Сіті з Cyberpunk 2077. Але також ви можете помітити багато знайомих образів із Blade Runner та інших творів жанру кіберпанк. Головний герой, детектив Нолан, намагається захистити дочку начальника поліції після загибелі її батька. Кожен крок наближає детектива до глобальної змови, щупальця якої обплутали все місто.

Трейлер демонструє яскраві красиві міські краєвиди та інтер'єри. Герой відвідує місце злочину, вивчає міські вулички й активно розбирається з ворогами за допомогою вогнепальної зброї. Детектив хвацько розстрілює людей, якихось кібернетичних зомбі та протистоїть роботам. Стрільба поєднується з підкатами та добиваннями. Крім Берліна герой також відвідає пустки за межами міста і снігові локації.

Автори обіцяють емоційну історію з безліччю складних дилем. Ігровий процес поєднує вигляд від третьої та першої особи, різноманітні варіанти для прокачування і розвитку героя, варіативність у виборі стилю проходження — шутер, стелс і багато інших рольових механік.

Візуально Neo Berlin 2087 виглядає дуже добре. Хоча анімації людей дають зрозуміти, що це все ж таки інді-проєкт з обмеженим бюджетом і можливостями. Також дуже дивно виглядають глянцеві обличчя людей. Дата виходу гри поки не озвучена. На виставці Gamescom 2024 пройде окрема демонстрація Neo Berlin 2087, у рамках якої розкриють більше деталей.

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Всі новини за 17.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: