Особливості комп'ютерної версії Star Wars Outlaws у новому трейлері

Цього місяця фанати «Зоряних війн» отримають нову гру в улюбленому всесвіті. Star Wars Outlaws від Ubisoft обіцяє стати наймасштабнішою пригодою у відкритому світі за мотивами франшизи. Ми граємо за негідницю Кей Весс, яка виявляється втягнутою в кримінальні розбірки та змушена протистояти як силам Імперії, так і могутнім кримінальним синдикатам.

Гра створюється студією Massive Entertainment на рушії Snowdrop. У новому трейлері нас знайомлять з особливостями версії для PC та демонструють переваги трасування та інших технологій. У грі буде Global Illumination з трасуванням променів, віддзеркалення і динамічні джерела освітлення з трасуванням. Заявлена підтримка DLSS 3.5 з технологією Ray Reconstruction та генерацією кадрів. Також гра буде оптимізована під процесори Intel Core 14-го покоління. Буде підтримка будь-якої роздільної здатності, необмежена частота кадрів та широкий набір налаштувань, щоб користувачі змогли підібрати оптимальний для себе режим.

Системні вимоги Star Wars Outlaws були розкриті раніше, детальний опис в окремій новині. Гра виходить 30 серпня на PC, а також на консолях PlayStation 5 та Xbox Series X/S.

Обговорити в форумі (коментарів: 21)

Всі новини за 18.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: