У Steam розпочався Ukrainian Games Festival 2024

Сьогодні в сервісі цифрової дистрибуції Steam стартував щорічний Ukrainian Games Festival. У рамках цієї події зі знижками можна придбати чимало ігор від українських розробників: як відомих блокбастерів, так і різноманітних інді-проєктів. Як підкреслюють організатори, в Ukrainian Games Festival 2024 бере участь понад 450 ігор, створених в Україні. З повним списком можна ознайомитися на сторінці фестивалю.

Ukrainian Games Festival 2024

Щобільше, цього року нові українські ігри вперше будуть анонсовані просто під час Ukrainian Games Festival. Презентації відбуватимуться щодня з 20 по 22 серпня (о 17:00 за Києвом). Стежити за анонсами можна у твіттері Ukrainian Games або на сторінці фестивалю. Разом зі стартом події було представлено одразу п'ять нових українських ігор: Armageddonica, Boxville 2, Angelo and Deemon 2: Too Hell of a Quest, PockeDate! - Pocket Dating та Bloody Cleanup.

У рамках Ukrainian Games Festival 2024 команда GTP Media також відкрила збір на 50 FPV-дронів для потреб підрозділів ГУР. Мета збору — 1,6 млн гривень, а серед донатерів будуть розіграні ексклюзивні призи, в тому числі прапори з автографом Кирила Буданова, ексклюзивні футболки із символікою ГУР та Ukrainian Games. Станом на 19 серпня організатори зібрали вже майже 400 тисяч гривень.

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 19.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: