З'явилася велика демонстрація горора Tormented Souls 2

Студія Dual Effect і компанія PQube готують продовження атмосферної Tormented Souls у стилі класичних горорів. Перша частина була натхненна старими Resident Evil і Silent Hill, пропонувала геймдизайн у такому ж стилі та фіксовану камеру. Періодично інді-розробники намагаються випустити клони старих ігор, але Tormented Souls є однією з найвдаліших спроб копіювати класику.

Tormented Souls 2

У Tormented Souls 2 на головну героїню чекають нові випробування. Щоб врятувати прокляту сестру, вона вирушить у маленьке похмуре містечко в Південній Америці, яке зберігає страшні таємниці. Колись містечко було засноване закритою релігійною громадою, а тепер його стіни та храми зберігають безліч похмурих таємниць. Судячи з демонстрації ігрового процесу від IGN, друга частина вірна оригіналу. У відео ми спостерігаємо вивчення локацій, маніпуляції з предметами, розв'язування головоломок та битву з моторошними монстрами в темних вузьких коридорах.

Гру обіцяють випустити до кінця поточного року, але точної дати поки не озвучено. На сторінці в Steam уже з'явилися системні вимоги. Судячи з опису, за простих налаштувань гра працюватиме навіть на дуже слабких ПК або вбудованій графіці. У рекомендованих для Full HD вказана система на базі Intel Core i5-7600 або AMD Ryzen 5 2600, 8 гігабайтів пам'яті та відеокарта рівня GeForce GTX 1660.

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 20.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: