Black Myth: Wukong успішно стартувала в Steam: понад 1,44 млн одночасних гравців

Рольовий бойовик Black Myth: Wukong від студії Game Science успішно стартував у Steam. Гра не тільки отримує «дуже схвальні» відгуки від геймерів, але й б'є рекорди «онлайну». Згідно з даними порталу SteamDB, піковий показник за останні 24 години склав понад 1,44 млн одночасних гравців, а зараз Black Myth: Wukong посідає першу сходинку рейтингу найпопулярніших ігор Steam, обігнавши такі хіти, як Counter-Strike 2, Banana та Dota 2.

Black Myth: Wukong

Загалом Black Myth: Wukong за максимальним показником одночасних гравців Steam поступається тільки багатокористувацьким Counter-Strike 2, Palworld та PUBG, які свого часу демонстрували ще більший «онлайн». З іншого боку, серед однокористувацьких ігор у нового проєкту Game Science немає конкурентів. За показником одночасних гравців Black Myth: Wukong обігнала навіть Cyberpunk 2077 та Baldur's Gate 3.

Black Myth: Wukong

Нагадаємо, Black Myth: Wukong заснована на класичному творі китайської літератури «Подорож на Захід» і розповідає про пригоди Короля мавп, який протистоїть фантастичним чарівним створінням. В українському Steam гру можна придбати за 1699 гривень, а deluxe-видання обійдеться у 2199 гривень.

Обговорити в форумі (коментарів: 55)

Всі новини за 20.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: