Indiana Jones and the Great Circle виходить у грудні

Компанія Bethesda порадувала новим трейлером гри Indiana Jones and the Great Circle. Це амбітний проєкт, який просякнутий духом оригінальної кіносерії. Розробкою займається студія MachineGames, а продюсером особисто виступає Тодд Говард.

Indiana Jones and the Great Circle

У новому ролику крім ігрових сцен показали також захоплення рухів за участю актора озвучки Троя Бейкера. Він всіляко нахвалює гру, каже, що в ній є все, чого ви очікуєте від твору за мотивами «Індіани Джонса». Особисто для Бейкера це честь і мрія зіграти такого персонажа.

Також у трейлері вперше озвучили точну дату релізу. Гра виходить на PC та Xbox Series наприкінці року — 9 грудня. З першого дня вона також буде доступна передплатникам сервісу Game Pass. За попереднє замовлення гравці отримають спеціальний дорожній костюм і особливий скін для батога. Покупці Premium Edition отримають доступ до додаткового DLC, артбука та особливого кінокостюма. Гра ще отримає колекційне видання з глобусом, журналом та іншими подарунками. Усі, хто придбає дорогі видання, зможуть почати грати на три дні раніше стандартної дати виходу.

За чутками, Indiana Jones and the Great Circle вийде й на консолі PlayStation 5, але лише навесні наступного року.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 21.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: