У Mecha BREAK з'являться «живі» NPC завдяки ШІ-технологіям Nvidia ACE

Набір технологій Nvidia Avatar Cloud Engine (ACE) для створення «живих» неігрових персонажів (NPC) знайде застосування в багатокористувацькому бойовику Mecha BREAK. Він стане першою грою, в якій буде використовуватися пакет Nvidia ACE на базі генеративного штучного інтелекту. Раніше його сфера застосування обмежувалася технічними демонстраціями, на кшталт Covert Protocol.

Mecha BREAK

У Mecha BREAK буде використана мовна модель Nemotron-4 4B, технологія розпізнавання мови Whisper від OpenAI, Audio2Face-3D відповідає за лицьову анімацію, а хмарна платформа ElevenLabs забезпечить озвучування персонажа. В опублікованому ролику продемонстрували взаємодію з NPC, який здатний відповідати на запитання, давати поради та розпізнає команди користувача.

Багатокористувацька гра Mecha BREAK про битви бойових роботів створюється китайською студією Amazing Seasun Games. Проєкт заплановано до релізу у 2025 році, у нього вже є своя сторінка в Steam. ПК-версія підтримуватиме технологію Nvidia DLSS 3. Гра також вийде на консолях PlayStation 5 і Xbox Series X/S.

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 21.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: