На Gamescom 2024 показали демоверсію S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Українська студія GSC Game World, як і обіцяла, привезла на ігрову виставку Gamescom 2024 нову демоверсію S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. З нею вже вдалося ознайомитися як закордонним колегам, так і пересічним відвідувачам заходу. Усі вони діляться позитивними враженнями.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Зокрема, Джон Ліннеман (John Linneman) з Digital Foundry похвалив технічний стан проєкту. Він випробував S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl на консолі Xbox Series X, яка здатна забезпечити ігровий процес за 60 кадрів на секунду. Хвалить гру і редактор The Verge Том Воррен (Tom Warren). На його думку, проєкт здивує багатьох тим, наскільки добре він виглядає на консолях і ПК.

У Мережі вже почали з'являтися відеоролики зі свіжим геймплеєм S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, наприклад, на каналах GameSpot та IGN. Нагадуємо, що офіційний реліз проєкту заплановано на 20 листопада цього року. Оформити попереднє замовлення на стандартне видання в українському Steam можна за 895 гривень, а версії Deluxe і Ultimate Edition обійдуться відповідно в 1199 і 1599 гривень.

Джерело:
X

Обговорити в форумі (коментарів: 54)

Всі новини за 21.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: