У новому трейлері S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl показали старого знайомого

GSC Game World опублікувала ще один трейлер шутера S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Цього разу українська студія пропонує заглянути на деякі локації та зустріти старого знайомого — найманця Шрама — головного героя S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky. Доречі, на ігрову виставку Gamescom 2024 розробники привезли демоверсію S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl

Південно-східний край Зони — безкраї, покинуті сталкерами туманні драговини, де здається, що час зупинився назавжди. Тепер це місце кишить мутантами, а межа між реальністю та кошмаром розмита до невпізнаваності. Деякі експедиції вирушали в цей регіон. І лише кілька з них повернулися, розповідаючи про далекий хутір за непрохідними псі-полями та обіцяючи ніколи не повертатися туди знову.

22 серпня 2008 року сталкери стали свідками подорожі найманця, який прийшов до тями після Викиду на базі Чистого Неба, схованій на самому краю Боліт від війни фракцій та ренегатів. Шрам став одним із Легенд… Але кульмінація його пригоди, здається, тільки наближається!

Нагадаємо, що офіційний реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl нещодавно було перенесено на 20 листопада цього року. Оформити попереднє замовлення на стандартне видання в українському Steam можна за 895 гривень, а версії Deluxe і Ultimate Edition обійдуться відповідно в 1199 і 1599 гривень.

Обговорити в форумі (коментарів: 24)

Всі новини за 23.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: