Black Myth: Wukong вже розійшлася тиражем понад 10 мільйонів копій

Минулого вівторка, 20 серпня, відбувся реліз рольового бойовика Black Myth: Wukong. Він одразу ж увірвався до списку найпопулярніших ігор серед користувачів Steam, а піковий «онлайн» на цій платформі, зафіксований порталом SteamDB, склав понад 2,4 мільйона одночасних гравців. Таким показником раніше не могла похвалитися жодна однокористувацька гра, включно з Cyberpunk 2077 та Baldur's Gate 3.

Black Myth: Wukong

Цілком очікувано, що за такого «онлайну» продажі у Black Myth: Wukong теж відмінні. Студія Game Science сьогодні поділилася офіційними даними: станом на 16:30 за Києвом тираж гри перевищив 10 мільйонів копій. Тут враховуються продажі на всіх платформах. Окрім ПК-геймерів гра наразі доступна власникам PlayStation 5, а в недалекому майбутньому вона з'явиться і на Xbox Series X/S. Розробники також розкрили, що одночасно на ПК і PS5 у рольовий бойовик грало три мільйони людей.

Black Myth: Wukong заснована на класичному творі китайської літератури «Подорож на Захід» та розповідає про пригоди Короля мавп, який протистоїть фантастичним чарівним створінням. В українському Steam гру можна придбати за 1699 гривень, а deluxe-видання обійдеться у 2199 гривень.

Джерело:
BlackMythGame

Обговорити в форумі (коментарів: 84)

Всі новини за 23.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: