Автори Sniper Elite показали гру Atomfall у стилістиці Fallout

Цей тиждень запам'ятався безліччю ігрових анонсів, які відбулися в рамках виставки Gamescom 2024. Також одночасно пройшла презентація Future Games Show. Найнесподіванішим анонсом цього шоу стала гра Atomfall від британської студії Rebellion, відомої за серією шутерів Sniper Elite.

Гра нагадує британську варіацію Fallout. Події відбуваються у Віндскейлі (Windscale) після реальної трагедії на атомному комплексі, яка сталася 1957 року. Через кілька років тут утворюється своя закрита карантинна зона. Герою гру потрібно буде пройти крізь військові табори, занедбані бункери та руїни, щоб зіткнутися з різними небезпеками, загадковими організаціями та ексцентричними персонажами. У трейлері нам показують битви з якимись культистами, роботами та мутантами. І все це розбавлено відчуттям англійської глибинки.

Гра виходить у березні 2025 року на Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, на PC і в сервісі Game Pass. Для гри анонсували обмежене колекційне видання Survival Pack, замовлення на яке приймають до жовтня поточного року. У Steam уже є сторінка нової гри, але попереднє замовлення поки не відкрито.

Також студія Rebellion не забула про свою основну франшизу й анонсувала Sniper Elite: Resistance. Події нової гри розвиваються паралельно Sniper Elite 5 в окупованій Франції. У Sniper Elite: Resistance обіцяють неперевершену снайперську механіку стрільби, скритність і тактичні бої від третьої особи.

Sniper Elite: Resistance вийде у 2025 році.

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 24.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: