Особливості GreedFall II: The Dying World у новому трейлері гри

Nacon та Spiders випустили новий оглядовий трейлер рольової гри GreedFall II, яка незабаром стартує в ранньому доступі. Автори проєкту вирішили розповісти про основні особливості проєкту й показали реальні ігрові кадри.

У першій GreedFall ми спостерігали, як герой прибуває з континенту Гакан на новий континент у пошуках ліків проти чуми, і все це нагадувало алюзію на освоєння Америки. GreedFall запропонує кардинально змінити ракурс і розповість про події за три роки до першої частини. Тепер ми граємо за тубільця, якого захопили в полон колоністи та доставили в чуже для нього місто на іншому континенті. Цей світ роздирають політичні інтриги та ворожнеча. Гравцеві потрібно буде завести тут нові знайомства, знайти вірних супутників, помститися викрадачам і знайти шлях додому.

У грі буде розвинена система крафту, стелс, особливий зір для пошуку предметів і оновлена бойова система. Гра стала більше схожою на класичні партійні RPG. Тепер є тактична пауза, де можна роздати точні команди своїм напарникам. Бойовий стиль героя залежить від обраної зброї та його скілів.

GreedFall II: The Dying World стартує 24 вересня в ранньому доступі Steam. Поступово розробники додаватимуть нові глави та новий контент. Фінальну версію обіцяють випустити у 2025 році. Після цього гра одночасно з'явиться на консолях PlayStation 5 та Xbox Series X/S.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 24.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: