Вийшла велика демонстрація ігрового процесу Little Nightmares 3

Компанія Bandai Namco показала Little Nightmares 3 у рамках виставки Gamescom 2024. На честь цього вийшов окремий трейлер та велика демонстрація ігрового процесу. А за підсумками виставки гра навіть отримала низку нагород — за візуальне виконання і як найкраща гра для платформи Xbox.

Перші дві гри створювалися студією Tarsier Studios, яку було куплено Embracer Group, але права на серію Little Nightmares залишилися в японської компанії Bandai Namco. Тому третя частина створюється студією Supermassive Games — тією самою, що займалася Until Dawn, The Quarry і серією The Dark Pictures. У Little Nightmares 3 вперше буде два повноцінних ігрових персонажа — хлопчик Low і дівчинка Alone.

Грати можна в кооперативі або одному, тоді другим персонажем керуватиме комп'ютер. Багато що в новій грі побудовано на взаємодії між героями для розв'язання головоломок та активації механізмів. Тому кооперативний варіант проходження є основним. У демонстрації нам показали, як діти прибувають у дивне пустельне місто Некрополіс (Necropolis). Тут вони долають різні перешкоди та б'ються з павуками. Також герої уникають величезного монстра-дитини, зокрема ховаючись від його погляду за великими блоками.

За стилем третя частина дуже нагадує оригінальні ігри. Але чи вдасться новій команді повністю повторити успіх перших частин, покаже час. Гру випустять у 2025 році на Xbox Series X/S, Xbox One та PC.

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 24.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: