Valve анонсувала шутер Deadlock. У гри з'явилася сторінка в Steam

Вже багато днів триває закрите бета-тестування багатокористувацького шутеру Deadlock. У Мережі періодично з'являлися скриншоти та короткі ролики не найкращої якості, які показували героїв та уривки ігрового процесу. Згідно зі статистикою SteamDB, за час тестування гра навіть досягла пікового онлайну в 44 тисячі осіб, що є дуже хорошим результатом. При цьому сама Valve, яка створює гру, продовжує зберігати повне мовчання. Але тепер можна говорити про повноцінний анонс, який теж пройшов без зайвого галасу, пафосних трейлерів та презентацій. Просто в Steam з'явилася офіційна сторінка нового проєкту.

На сторінці Deadlock зазначено, що гра на ранній стадії розробки. Немає дати виходу і якоїсь іншої додаткової інформації. Опубліковано тільки короткий анімований тизер. Паралельно Valve зняла обмеження на трансляції та публічне обговорення, тож найближчим часом на нас чекає маса нової інформації від перших гравців та блогерів.

Загалом гра нагадує черговий геройський шутер у дусі Overwatch з мальованою стилістикою. З огляду на великий досвід Valve можна сподіватися на щось оригінальне і по-своєму цікаве. Високий онлайн ранньої версії вже натякає на це. Але говорити про якісь перспективи гри поки ще дуже рано.

Обговорити в форумі (коментарів: 43)

Всі новини за 24.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: