Шутер Concord від Sony викликав мінімальний інтерес у гравців в Steam

Днями відбувся реліз чергового геройського багатокористувацького шутера. Цього разу свій яскравий квітчастий проєкт із незрозумілими героями запустила компанія Sony, яка після успіху Helldivers 2 вирішила випустити Concord одночасно на консолях і в сервісі Steam. Перед релізом у гри був період бета-тестування, на якому стало зрозуміло, що Concord навряд чи чекає успіх. Геймерам не сподобався загальний дизайн та персонажі. При цьому гра прив'язана до сервісу PlayStation Network і доступна не у всіх країнах.

Після виходу гри 23 серпня стало зрозуміло, що це провал. Згідно з даними SteamDB піковий онлайн гри в Steam за ці дні не перевищив 700 одночасних гравців. Хоча перші покупці в основному задоволені. Є відгуки, що у гри незаслужено погана репутація, грається вона бадьоро і нагадує динамічні сутички в Overwatch. Але є й ті, хто пише про вторинність гри, що вона нічим не виділяється на тлі конкурентів.

Після невдалого старту можна очікувати знижки та спроби привернути увагу запуском сезону з бонусами. Але також невдалий старт може підштовхнути Sony переглянути модель розповсюдження гри й перевести Concord на модель free-to-play.

Обговорити в форумі (коментарів: 27)

Всі новини за 25.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: