Ubisoft додала оперативника-інваліда в Rainbow Six Siege

Багатокористувацький шутер Rainbow Six Siege впродовж багатьох років залишається головною онлайновою грою Ubisoft, яка отримує регулярні оновлення та новий контент. У тому числі в гру періодично додають нових персонажів-оперативників зі своїми особливими навичками. Останнє таке оновлення вийшло вельми несподіваним.

Компанія пафосно представила жінку-інваліда, яка керує двома роботами. Колись вона була кілером, але після поранення прикута до крісла-каталки. Часи змінилися, і героїня теж. Попри обмежену мобільність, вона стала вдвічі небезпечнішою. Тепер їй допомагають два роботи. Один функціонує як повноцінний оператор-штурмовик, другий займає статичну позицію за куленепробивним щитом і спостерігає через камеру. Одночасно можна керувати тільки одним роботом, але навіть це дає високу мобільність на полі бою, оскільки можна миттєво перемикатися між ними.

Загалом такий боєць має дуже оригінальний вигляд. Проте загальна концепція викликає певні питання своїм радикальним підходом. Тому під відео присутні як позитивні, так і негативні коментарі.

Нового героя додадуть у третьому сезоні дев'ятого року. На старті сезону оперативниця буде доступна з бойовою перепусткою, а через два тижні її можна буде купити за кредити або славу.

Обговорити в форумі (коментарів: 26)

Всі новини за 26.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: