З'явилася велика демонстрація Avowed

На YouTube-каналі GameRiot вийшов годинний ролик із демонстрацією ігрового процесу рольової гри Avowed. Це наступний великий проєкт студії Obsidian, який створюється у фентезійному світі Pillars of Eternity. Нещодавно реліз гри перенесли на 2025 рік, але робочу версію вже показували на виставці Gamescom 2024. Блогер GameRiot випробував три ігрові класи та поділився своїм проходженням у великому ролику.

Avowed

У відео показано проходження одного і того ж квесту в ролі варвара, рейнджера та мага. У кожного класу свої навички та зброя. Якщо варвар використовує виключно зброю ближнього бою, то рейнджер — лук і пістолети. Маг застосовує кинджал та книгу заклинань. Також героя супроводжував напарник, який активно коментував те, що коїться, і підтримував героя в битвах. Усе відбувається всередині якихось печер і підземель.

Днями було оголошено, що версія для консолі Xbox Series X отримає тільки режим із 30 fps. GameRiot назвав гру симпатичною, але зовсім не зрозуміло, чому вона не може працювати на консолі з вищою частотою кадрів.

Крім Xbox Series гра також вийде на PC. Під час Gamescom компанія Nvidia оголосила, що Avowed отримає підтримку трасування променів і технології DLSS 3.

Avowed має надійти в продаж 18 лютого наступного року.

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 26.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: