Вийшла демоверсія The Casting of Frank Stone

Supermassive Games та Behaviour Interactive випустили в Steam безплатну демоверсію горора The Casting of Frank Stone. Повна версія вийде за кілька днів, а поки будь-який користувач може пройти початковий розділ, випробувати основні ігрові механіки та перевірити, як гра працює на його ПК.

The Casting of Frank Stone

The Casting of Frank Stone є стандартним для студії Supermassive Games проєктом — інтерактивна кінематографічна пригода з QTE і варіативним сюжетом. І судячи з демо, нова гра не пропонує нічого нового в плані ігрових механік. Події гри відбуваються у всесвіті Dead by Daylight у різних часових відрізках. Історія пов'язана з маніяком, який орудував у невеликому містечку, і з групою підлітків, які хотіли зняти фільм на покинутому заводі.

На честь релізу вийшов спеціальний трейлер, який знайомить з особливостями гри. Це варіативність, монтажна кімната для того, щоб перегравати різні епізоди, інтеграція з Twitch, щоб глядачі могли голосувати за те чи інше рішення. У грі буде багато колекційних предметів і спеціальне чуття, яке допоможе їх шукати

The Casting of Frank Stone надійде в продаж 3 вересня. В українському Steam стандартне видання можна замовити за 740 грн.

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 28.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: