Критики ставлять суперечливі оцінки Star Wars Outlaws

Гра Star Wars Outlaws має стати одним із головних релізів компанії Ubisoft цього року. Її вихід відбудеться 30 серпня на PC, PlayStation 5 та Xbox Series X/S. Але покупці дорогих видань уже отримали ранній доступ до гри. Також зі Star Wars Outlaws ознайомилися ігрові журналісти, і великі профільні видання вже виставили свої оцінки.

Це наймасштабніший проєкт за мотивами всесвіту «Зоряних війн». Події Outlaws відбуваються між п'ятим та шостим епізодами. Це не історія про богоподібних джедаїв, які вершать долі Галактики. Ми граємо за злодійку Кей Весс, яка протистоїть кримінальним синдикатам. Згідно з рецензією IGN історія чимось нагадує авантюрні кримінальні фільми Гая Річі. Героїня постійно балансує між угрупованнями, і будь-яке завдання може викликати негативне ставлення якогось картелю. Під кінець усе це перетворюється на клубок інтриг, а героїня зі звичайної бандитки поступово перетворюється на повстанця.

Сюжет і система синдикатів є головним плюсом цієї пригоди. Ігровий процес не пропонує нічого принципово нового. Це типовий світ від Ubisoft, перевантажений побічними діями й однотипними активностями. Але при цьому в грі є цікаві квести, і навіть дрібні вторинні завдання можуть стати початком насиченої різноманітної пригоди. Тихе проходження пов'язане з нашим звірком-напарником на ім'я Нікс, який відвертає увагу ворогів або взаємодіє з електронними системами. Присутній елемент планування місії, коли можна через бінокль оцінити ситуацію та позначити важливі елементи й ворогів — усе, як в інших іграх Ubisoft. Для пересування планетами використовується байк-спідер, який можна модернізувати.

Оцінки від критиків дуже відрізняються — від вкрай високих до вельми посередніх. Однак позитивних рецензій більше, і зараз на Metacritic середня оцінка у гри 77 балів. Вищезгаданий сайт IGN поставив грі 7 балів із 10.

Обговорити в форумі (коментарів: 40)

Всі новини за 28.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: