Розробники показали геймплей незвичайної гри Clair Obscur: Expedition 33

Нещодавно студія Sandfall Interactive анонсувала незвичайну гру Clair Obscur: Expedition 33. Це рольова пригода в чарівному світі, який натхненний Прекрасною епохою Франції. Вона відразу привернула увагу своєю яскравою стилістикою. Тепер нам показали ігровий процес.

Опублікована 7-хвилинна демонстрація, під час якої демонструють битви з різними незвичайними ворогами. Clair Obscur: Expedition 33 пропонує покрокові тактичні бої з необхідністю вчасно натискати QTE для вдалого виконання ударів та максимальних пошкоджень. Все це відбувається під красиву медитативну музику. Але найбільше запам'ятовується незвичайний дизайн оточення, оскільки герої вивчають чарівний підводний світ.

Також з'явилися відгуки та перші прев'ю гри від ігрової преси. Журналісти IGN порівнюють проєкт із серією Final Fantasy. Кажуть, що історія робить акцент на емоційному оповіданні. Учасники експедиції повинні знайти та зупинити Художницю, яка стала причиною загибелі безлічі невинних душ. У нас буде команда з трьох персонажів, кожен зі своїми унікальними навичками та здібностями, які поступово розширюються. У грі немає відкритого світу. Проходження пов'язане з дослідженням локацій і боями, будуть й інші побічні активності.

У гри стильна красива картинка та незвичайний дизайн. В основі Clair Obscur: Expedition 33 рушій Unreal Engine 5. Гру обіцяють випустити у 2025 році на РС, Xbox Series X/S і PlayStation 5.

Обговорити в форумі (коментарів: 4)

Всі новини за 29.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: