Нові трейлери та геймплей Call of Duty: Black Ops 6, які показали на CODNext Showcase

Activision провела велику презентацію CODNext Showcase. Це велике чотиригодинне шоу, в рамках якого було багато спілкування з розробниками, багато нової інформації та демонстрація матчів реальних гравців, які могли випробувати Call of Duty: Black Ops 6.

Мультиплеєр нової частини обіцяє бути більш динамічним та стрімким. В основному це пов'язано з новою системою пересування omni movement. Тепер гравці можуть виконувати стрибки й підкати.

Анонсовано повернення в гру старого персонажа Replacer.

На старті гра запропонує 16 різноманітних карт для мережевих баталій.

Повернуть класичний «престиж». Реалізовано нову систему випробувань. Будуть широкі можливості  кастомізації зброї. Показали багато нових яскравих квітчастих скінів та камуфляжів.

Також нагадали про запуск першого етапу бета-тестування для тих, хто оформив попереднє замовлення. Вони зможуть грати з 30 серпня до 4 вересня. А загальний публічний бета-тест пройде з 6 по 9 вересня.

Презентували нову карту Area 99 для королівської битви Call of Duty: Warzone. Також підтвердили повернення карти Verdansk у 2025 році.

Представили новий трейлер зомбі-режиму з картою Liberty Falls. Раніше нам показували трейлер із демонстрацією геймплею на локації Terminus.

Call of Duty: Black Ops 6 виходить 25 жовтня на консолях PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One і на PC.

Обговорити в форумі (коментарів: 4)

Всі новини за 29.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: