Новий трейлер демонструє геймплей Harry Potter: Quidditch Champions

Компанія Warner Bros. Games представила новий трейлер Harry Potter: Quidditch Champions. Гра присвячена вигаданому виду спорту в чарівному світі Гаррі Поттера, де команди літають на мітлах. Новий трейлер демонструє багато кадрів реального ігрового процесу і знайомить з основними особливостями проєкту.

У грі буде сингловий режим кар'єри та режим PvP. Ваша кар'єра стартує з домашніх ігор на подвір'ї сім'ї Візлі, потім починається шкільний етап, де ви представляєте одну зі шкіл магії на змаганнях у Гоґвортсі. А після успішного завершення домашнього чемпіонату можна потрапити на міжнародний чемпіонат. Під час кар'єри ми зіткнемося з відомими персонажами цього світу. У грі є прокачування з поліпшенням навичок вашого спортсмена та апгрейдами для чарівної мітли. Усі покращення доступні безплатно без мікротранзакцій, ви заробляєте їх виключно завдяки внутрішньоігровому досвіду.

Harry Potter: Quidditch Champions створюється командою Unbroken Studios і ніяк не пов'язана з популярною рольовою грою Hogwarts Legacy. Але перед зануренням у Quidditch Champions у вас є шанс придбати Hogwarts Legacy зі знижкою в 70% (розпродаж триватиме до 5 вересня). Що стосується Harry Potter: Quidditch Champions, то ця гра вийде 3 вересня. Вона буде доступною на PC і консолях PlayStation 5, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One. Поки що гра поширюється тільки в цифровому вигляді, а з 8 листопада в продаж надійде фізичне видання на дисках. До кінця року гру також випустять на портативній Nintendo Switch.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 30.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: