Remedy оголосила про плани з екранізації Control та Alan Wake

Компанія Remedy Entertainment оголосила про співпрацю з Annapurna Pictures для розширення своїх франшиз Control та Alan Wake, щоб перенести їх на кіно- і телеекрани. Annapurna займеться перенесенням відомих ігор у нове медійне середовище. Також згадується, що вона профінансує 50% бюджету розробки майбутньої гри Control 2 та отримає значну частину доходів після її продажів.

Генеральний директор Annapurna Pictures заявила, що майбутнє оповідних історій вимагає безшовної інтеграції ігор, кіно і телебачення. Партнерство з Remedy й досвід ігрової студії у створенні захопливих світів дасть змогу розсунути звичні межі сприйняття медіа.

Ігри Remedy відомі глибоким сюжетом і кінематографічним підходом. Це стосується не тільки постановки, а й спроб впровадження в ігри відеоепізодів з живими акторами. У бойовику Quantum Break розробники навіть намагалися поєднати гру з повноцінним серіалом. А якщо говорити про Control і Alan Wake, то ці ігри безумовно краще за інших підходять для втілення в кіно- або телеформаті. Раніше вже була інформація про спробу запустити виробництво серіалу за мотивами Alan Wake, але процес так і не зрушив з мертвої точки. Можливо, після старту співпраці з Annapurna Pictures ми побачимо активізацію в цьому напрямку.

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 30.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: