Похмурий шутер The Forever Winter стартує в дочасному доступі у вересні

Незабаром в Steam у дочасному доступі вийде незвичайна гра The Forever Winter. Це лутер-шутер у похмурому постапокаліптичному світі, де людство живе на руїнах цивілізації, воюючи з роботами та величезними кібернетичними монстрами, деякі з яких буквально височіють над полем бою. У ворогів є свої цілі в цьому світі, і людина лише піщинка в протистоянні механічних убивць. Тому важливе значення має кооператив, гравцям потрібно взаємодіяти та допомагати один одному для виживання в недружньому світі.

The Forever Winter

Команда розробників Fun Dog Studios складається з людей, причетних до розробки Mass Effect, Doom та Horizon: Zero Dawn. Ранній доступ стартує 24 вересня. На момент запуску гра запропонує чотири карти та п'ять ігрових персонажів — кожен зі своїм стилем гри й арсеналом.

Також на сторінці в Steam опубліковано системні вимоги. У мінімальній конфігурації вказані процесори Intel Core i7-9700 і AMD Ryzen 7 3700X, 16 гігабайтів пам'яті та відеокарти рівня GeForce RTX 2080 Super або Radeon RX 5700 XT. Рекомендована конфігурація базується на системі з процесором Intel Core i7-12700 або AMD Ryzen 7 5700X, плюс 16 ГБ пам'яті та відеокарта GeForce RTX 3080 Ti або Radeon RX 6800 XT.

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 31.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: