Піковий онлайн Deadlock наблизився до 150 тисяч гравців

Нещодавно в Steam з'явилася офіційна сторінка нового шутера Deadlock від Valve. Гра набула офіційного статусу, але все ще перебуває на ранній стадії та проходить закрите бета-тестування. Попри обмежений доступ тільки за запрошення, Deadlock продовжує стрімко набирати популярність. Згідно з даними SteamDB за 31 серпня гра досягла пікового онлайну в 145 тисяч одночасних користувачів. А сьогодні Deadlock може побити рекорд і вийти на ще більшу цифру.

У якийсь момент гра увійшла в десятку найпопулярніших ігор Steam. Аудиторія Deadlock майже зрівнялась зі щоденною аудиторією Grand Theft Auto V Online. І це значний успіх для проєкту, на просування якого не витрачається жодного цента. На перший погляд, гра нагадує черговий геройський багатокористувацький шутер, яких і так багато на ринку. Але гравці порівнюють Deadlock з Dota 2, яку перенесли у новий формат.

Для порівняння можна згадати провальний геройський шутер Concord від Sony, запуск якого супроводжувався пафосними роликами та серйозною рекламою. Concord стартував у Steam з піковим онлайном менше ніж 700 осіб, а зараз цей показник впав до 125 гравців.

Обговорити в форумі (коментарів: 28)