Продажі шутера Concord могли скласти лише 25 тисяч копій

Тиждень тому компанія Sony випустила багатокористувацький шутер Concord. Гра пропонує динамічні битви PvP 5x5 у фантастичному космічному стилі з яскравими героями. Очевидно, що Sony мала певні очікування від гри, особливо після неймовірного успіху Helldivers 2 на початку року. Concord вийшла одночасно як на PlayStation 5, так і на PC, просувалася з хорошою медійною підтримкою, та й загальний рівень технічного виконання у гри досить високий. Ось тільки загальна стилістика та герої не сподобалися гравцям ще на етапі демонстрації трейлерів і бета-тестування. А після виходу виявилося, що це найбільш інклюзивна гра компанії Sony, що теж не сприяло популяризації проєкту.

Аналітики припускають, що загальні продажі Concord склали скромні 25 тисяч копій. З них на PlayStation 5 було продано 15 тисяч, а решту купили користувачі Steam. Також варто зазначити, що гра недоступна в деяких регіонах через прив'язку до сервісу PSN, який офіційно не працює в багатьох країнах Азії, Африки та навіть в окремих країнах Європи.

Згідно зі статистикою SteamDB піковий онлайн гри склав 697 осіб і постійно падає, поступово наближаючись до сотні гравців. При цьому оцінки не можна назвати зовсім поганими — у гри 67% позитивних рецензій у Steam. А ось загальний користувацький рейтинг гри на Metacritic неймовірно низький — лише 1,8 бала. Рейтинг від критиків теж не видатний — 62 бали зі 100. Загалом гра впевнено претендує на звання одного з головних ігрових провалів поточного року.

Джерело:
Insider-Gaming

Обговорити в форумі (коментарів: 36)

Всі новини за 02.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: