Опубліковано системні вимоги Test Drive Unlimited Solar Crown

Розробники Test Drive Unlimited Solar Crown представили офіційні рекомендації з конфігураціями ПК. Це багатокористувацька гра про перегони з безліччю активностей і змагань у декораціях віртуального острова Гонконг і однойменного міста. Test Drive Unlimited Solar Crown запропонує понад 600 км доріг міською та пересіченою місцевістю і багато дорогих ліцензованих преміальних автомобілів.

Гра створюється студією Kylotonn за участю видавця Nacon на власному рушії KT Engine. Системні вимоги у гри дивні. Для низької якості в Full HD при 30 fps з активним масштабуванням DLSS/FSR у режимі Performance знадобиться система з процесором Intel Core i7-7700K або AMD Ryzen 7 1800X, не менше 12 гігабайтів пам'яті та відеокарта GeForce GTX 1660, Radeon RX 480 або Arc A380.

Для середньої якості в Full HD за 60 fps з активним масштабуванням DLSS/FSR у режимі Balanced знадобиться система з процесором Intel Core i7-11700K або AMD Ryzen 7 3700X, не менше 12 гігабайтів пам'яті та відеокарта GeForce RTX 2080 або Radeon RX 6650. Для встановлення потрібно 50 гігабайтів вільного місця на диску, рекомендується використовувати сучасний швидкий SSD.

Як бачимо, грі не потрібно багато оперативної пам'яті або надпотужний процесор. Але включення в рекомендації за замовчуванням апскейлінгу в Full HD розчаровує та дивує. Можна зробити висновок, що для чесного Full HD потрібна відеокарта зі старшого цінового сегмента. І судячи з опису, Solar Crown буде найкраще почувати себе на відеокартах AMD Radeon.

Гра стартує 12 вересня. На PC вона вже доступна для попереднього замовлення в сервісі Steam за 899 грн.

Обговорити в форумі (коментарів: 27)

Всі новини за 04.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: