Польські розробники анонсували симулятор криворукого ремонтника Majster Symulator

Періодично в Steam виходять кумедні ігри в жанрі «симулятор чогось незвичайного». Днями польська студія Gray2RGB порадувала трейлером гри Majster Symulator (міжнародна назва Low-Budget Repairs). Проєкт пропонує відчути себе майстром ремонту в панельних будинках 90-х років, який намагається мінімізувати витрати, використовуючи свій неймовірний талант, кмітливість і криві руки.

У дебютному трейлері герой влаштовує погром у ванній кімнаті, викидає меблі з вікна, ховає подряпини на підлозі під килимом, фіксує плитку ізоляційною стрічкою і творить багато інших кумедних речей, попиваючи пиво і слухаючи душевні польські пісні.

Судячи з представленого відео, нам доведеться не тільки оновлювати нещасні квартири, а й займатися закупівлями матеріалів.

Трейлер дуже сподобався глядачам, і вони залишають багато кумедних коментарів під відео. Багато хто жартує, що це чудова і дуже реалістична гра, а також вимагають кооператив. Дата виходу проєкту поки не озвучена. Але для Majster Symulator вже заявлена українська локалізація інтерфейсу та субтитрів.

Обговорити в форумі (коментарів: 27)

Всі новини за 05.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: