Продано вже понад 18 мільйонів копій Black Myth: Wukong

Black Myth: Wukong стала головним сюрпризом цього року, продемонструвавши неймовірно успішний старт для однокористувацької гри з піковим онлайном понад 2,4 мільйона гравців у Steam. Це другий результат за всю історію платформи, більше тільки у PUBG: Battlegrounds (3,26 млн). За перші три дні було продано 10 мільйонів копій гри. Тепер з'явилися нові дані відносно успіхів проєкту. Видання Bloomberg взяло інтерв'ю у голови компанії Hero Games, яка виступила видавничим партнером Game Science, авторів Black Myth: Wukong. І в рамках спілкування було озвучено актуальну цифру у 18 мільйонів проданих копій.

Розробка Black Myth: Wukong зайняла понад шість років. Витрати сягнули 70 мільйонів доларів, і значну частину бюджету склали фінансові вливання Hero Games. Гра вже заробила понад 700 мільйонів доларів (деякі аналітики припускають, що цифра перевищила 800 мільйонів). Напередодні такого успіху обидві компанії перебували на межі банкрутства, оскільки минулі спільні проєкти були провальними. Загалом же компанії сподіваються реалізувати до 30 мільйонів копій Black Myth: Wukong. Також вони сподіваються, що успіх гри підштовхне інші компанії до створення ігор на основі культури та історії Китаю.

Раніше в Мережі була інформація, що аналітики оцінюють частку китайських покупців у 76%. На другому місці за кількістю покупців опинилися США.

Зараз гра доступна на платформах PC та Sony PlayStation 5. Реліз гри серйозно підняли продажі PlayStation 5 у Китаї. Офіційних коментарів відносно затримки версії для консолі Xbox Series поки немає. Але є чутки про можливу угоду з Sony та проблеми з оптимізацією для платформи Xbox Series.

Обговорити в форумі (коментарів: 60)

Всі новини за 05.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: